fbpx

Rólunk

Kata és Erzsike vagyunk, a Leomi megalkotói.
Szeretettel köszöntünk weboldalunkon.
Az ásványok szeretete Kata gyermekkorában kezdett erősebb lenni családunkban, ugyanis az osztálykirándulásokon míg más gyerekek csokit, cukrot vásároltak, addig ő ásványdarabkákat, ásványékszereket hozott haza nekünk és magának is. Én magam mindig is vonzódtam a természetes gyógymódok felé, melyek egyik izgalmas formája az ásványok használata. Életünk folyamán egyre nagyobb ismeretre és tapasztalatra tettünk szert ezen csodálatos világban. Ismereteinket folyamatosan bővítjük, mert hisszük, hogy életünk a tanulásról szól. Megszerzett tudásunk használatával igyekszünk minél több embernek segíteni jobbá tenni az életét.

Vállalkozásunk azért született, hogy sokatokhoz eljussanak az ásványok jótékony, csodálatos hatásai. Azért, hogy sokan a bennünk rejlő képességek használatával felturbózott, életminőségjavító ékszereket viselhessenek, melyek egyben szemet kápráztatóak is.
Hiszünk a test-szellem-lélek egységében. Ezen holisztikus szemlélet termékeink készítésében is jelen van.

Mit adunk neked?

Nos, az ásványok olyan fantasztikusan kerültek megalkotásra, hogy rezgéseik által eleve képesek a testedben-lelkedben-szellemedben lévő energiaelakadások harmonizálására. Ezt spékeljük meg neked az általunk kifejlesztett különleges technikával, melynek segítségével tisztítjuk, harmonizáljuk és feltöltjük, kérésre programozzuk azokat. Egy szó mint száz, lehetőséget kínálunk neked arra, hogy tündökölve változtasd az Életed pozitív irányba.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelűnkre, hogy mindíg első kézből értesűlj hireinkről és akcióinkról.